facebook

Кремль визнав, що має вплив на “республіки” окупованого Донбасу

В останні кілька днів окупаційні війська на сході України значно посилили обстріли позицій Об’єднаних сил, а також обстріляли медичну евакуаційну групу.

 

У Кремлі заявили, що мають “вплив на республіки” на окупованому Донбасі, але “нічого не знають” про загострення ситуації на лінії розмежування. Про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання власного кореспондента УНІАН у РФ, чи має намір Кремль втрутитись та вплинути на представників ОРДЛО в ситуації загострення на лінії розмежування на Донбасі.
«Я, чесно, не маю детальної інформації про це (вбивство окупаційними військами українського військового медика та посилення обстрілів позицій українських бійців на Донбасі – УНІАН). Я відразу обмовлюсь, що ми на ОРДЛО впливу не маємо, ми маємо певний вплив на самопроголошені республіки», – сказав Пєсков.

Як повідомляв УНІАН, в останні кілька днів окупаційні війська на сході України значно посилили обстріли позицій Об’єднаних сил. Також 13 липня бойовики із засідки обстріляли групу українських військових, які проводили евакуацію тіла бійця ВСУ в районі Зайцевого. Внаслідок ворожого вогню загинув військовий медик, один військовослужбовець отримав поранення, ще один – контузію. Крім того, 14 липня окупанти під час обстрілу позицій Об’єднаних сил поблизу Новомихайлівки застосували протитанковий ракетний комплекс «Фагот», внаслідок обстрілу 6 українських бійців отримали осколкові поранення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кремль визнав, що має вплив на “республіки” окупованого Донбасу