facebook

Руслана показала екологічну катастрофу у лісах Карпат і запустила кампанію захисту

Українська співачка Руслана Лижичко розпочала соціальну кампанію “Карпати. Місце сили” спільно з екологічною організацією “Товариство охорони птахів” і Франкфуртським зоологічним товариством. Про це повідомила пресслужба співачки.

Усі ми знаємо, що наразі Карпати в серйозній небезпеці через вирубування, корупцію та кримінальні схеми. Один із наслідків варварського поводження із природою – затоплення тисяч будинків, що сколихнула усю Україну два тижні тому.

“Я б дуже хотіла, щоб профільні організації й активісти, яким небайдуже майбутнє унікальних Карпат, мою ініціативу сприйняли як прямий заклик до співпраці та долучилися до нашої команди. Ми б хотіли здобути ваш досвід, запросити всіх побачити все це в українських Карпатських горах на власні очі й вивчити разом із нами, наскільки це все унікальне і феноменальне у планетарних масштабах”, – заявила співачка. Тож, соціальна кампанія “Карпати. Місце сили” закликає захистити Карпати завдяки розширенню національних парків та створенню природоохоронних територій за найкращими зразками світового рівня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Руслана показала екологічну катастрофу у лісах Карпат і запустила кампанію захисту