facebook

Чорні хмари сходяться над Україною: прогноз погоди обіцяє несподіванки! Прогноз на 24-30 квітня

Синоптик прогнозує дощі по всій Україні до кінця квітня з невеличкими перервами. Але погода надалі стає теплішою.

Про це повідомив кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кібальчич для сайту Meteoprog.com.

Разом з дощами різної інтенсивності в останній тиждень квітня почне підвищуватися температура повітря і в цілому по Україні буде у межах норми. Водночас на півдні, сході та у центральній частині країни буде ще тепліше, ніж на решті території.

Синоптик попередив, що квітень може виявитися рекордно вологим, а опади за місяць можуть перевищити місячну норму у декілька разів.

24 квітня
У ніч на 24 квітня буде +4…+9 °С з невеличкими дощами та грозами вночі по всій Україні, у деяких районах може випасти град. Ранок буде туманним з видимістю до 200-500 метрів, тому водіям треба бути обережними на дорогах. Вдень значно потеплішає, буде +15…+20 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

25 квітня
Вночі очікується +5…+10 °С з дощами на заході та сході країни. Вдень дощі охоплять більшу частину України, окрім центральних, південних областей та окупованого Криму. Також місцями прогнозуються грози. Вночі та вранці теж можливий туман. Вдень очікується +14…+19 градусів.

26 квітня
Вночі синоптик прогнозує +5…+10 °С з дощами на крайньому сході та на заході. Вдень парасольки знадобляться жителям Київської, Чернігівської та Одеської областей. Злива очікується на Вінниччині та Буковині. Температура повітря у денний час +15…+20 °С, на заході +9…+14 °С, на півдні +19…+23 °С.

27 квітня
Вночі з температурою +7…+12 градусів (+2…+7 градусів на заході) пройдуть дощі у західних, Одеській, Київській областях та у Приазов’ї. Вдень дощитиме майже на всій території країни. На Лівобережжі місцями очікуються сильні зливи із градом та шквалистим вітром. У західних областях вдень буде +9…+14 градусів, а на решті території +16…+21 °С.

28 квітня
Дощі не припинятимуться вночі у південних, центральних східних та у Сумській областях. На заході та півночі буде +2…+7 °С, на решті країни +7…+12 °С. Сильні дощі з грозами місцями пройдуть на сході вдень з температурою +15…+20 °С. Водночас у денний час на решті України очікується +10…+15 градусів.

29-30 квітня
На вихідні дощитиме переважно на Лівобережжі України. Вночі синоптик прогнозує +4…+9 градусів, а вдень +14…+19 градусів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чорні хмари сходяться над Україною: прогноз погоди обіцяє несподіванки! Прогноз на 24-30 квітня