facebook

Скандал з дочкою судді у Києві: дівчину хочуть вигнати з університету Шевченка

Скандал з дочкою судді у Києві: дівчину хочуть вигнати з університету Шевченка

Скандальну студентку Анастасію Тарасюк (Константінову) готуються відрахувати з Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, де дівчина здобуває фах майбутнього юриста. Вже зараз у навчальному закладі ведеться активний збір підписів студентів та педагогів на відрахування, а викладацький склад скликає вчену раду.

Зазначається, що педагоги в один голос говорять, що висловлювання Тарасюк завдали університету значних репутаційних втрат. Ба більше – викладачі вважають, що цим випадком мають займатися силовики, адже майбутня “юрист” не має морального права так висловлюватись передовсім про територіальну цілісність України.

Як відомо, студентка Анастасія Тарасюк заступилась за скандального репера Басту, якому напередодні заборонили в’їзд в Україну через те, що він підтримував незаконну окупацію Криму, і заявила, що Україна ніколи не поверне Крим. При цьому вона назвала українців “дикунами”.

Відео c дівчиною опублікував в Facebook Михайло Жернаков.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

blob:https://www.facebook.com/55b5596d-afe0-4cb8-9a1d-a33067fabc2d

Згодом, дівчина вибачилась за свої слова. Вона сказала, що не підтримує окупацію Криму Росією. Втім українці запідозрили її у нещирості розкаяння, оскільки було зрозуміло, що дівчина банально читає готовий текст  з листка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скандал з дочкою судді у Києві: дівчину хочуть вигнати з університету Шевченка