facebook

Кадиров раптово звернувся до Зеленського та зажадав вибачень

Глава Чечні Рамзан Кадиров зажадав від президента України Володимира Зеленського підтвердити принесені ним раніше вибачення.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Йдеться про інтерв’ю Зеленського, яке той дав півтора роки тому журналісту Дмитру Гордону, де він пояснив, що вибачався перед Кадировим не за свої дії або жарти, а за відеоролик, використаний студією “Квартал 95”, в який потрапили кадри, на яких Кадиров плаче.

Через півтора року Кадиров вирішив відреагувати на слова Зеленського.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Колись я знав Зеленського як людину, яка, визнавши свою провину, мав честь вибачитися. Це було гідно чоловіка. Але тільки навіщо тепер, після прийнятих вибачень, намагатися зобразити із себе щось, викручуватися, крутити, намагатися підняти себе? Тепер же ви, отримавши повноваження президента України, кожен раз придумуєте нові версії вибачень. Вам доведеться твердо визначитися зі своєю позицією і підтвердити свої вибачення “, – пише президент Чечні.
При цьому він пише хто він і вимагає від Зеленського, щоб той також “визначився”. Кадиров також повторює заїжджену тезу російської пропаганди про “громадянську війну на сході України” і нелогічно вимагає від Зеленського зателефонувати президенту Росії Володимиру Путіну, щоб “закінчити з нею”.

“Я син загиблого Отця, піхотинець Великого Лідера Володимира Путіна, захисник свого народу. Виберіть і Ви, Володимире Олександровичу, найбільш підходящий для себе статус, визначитеся, нарешті, з тим, хто Ви є. Ви нечесні і виверткі не тільки в своїх словах, але і в передвиборних обіцянках. Обіцяли покласти край війні, але продовжуєте справу свого попередника Порошенка. Що заважає вам виконати надії двох великих народів? Що вам заважає зателефонувати Володимиру Володимировичу Путіну і оголосити, що закінчуєте з цією громадянською війною на сході України? Гординя або чужа воля?”, – пише Кадиров.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кадиров раптово звернувся до Зеленського та зажадав вибачень