facebook

“Те, що відбувається при Зеленському – піар” – Медведчук переконаний, що в США не хочуть бачити Україну сильною

Медведчук упевнений, що США не цікавить сильна Україна, їм потрібна слабка Росія.

Американців не цікавить сильна Україна, їм потрібна слабка Росія. Про це голова політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук заявив в інтерв’ю телеканалам “112”, ZIK, NewsOne та “Інтер”.

“Тому і виникає питання про те, що якщо ми будуємо таку державу, як цього хочуть американці, – а вони дійсно хочуть, вони кажуть: “у вас велике майбутнє аграрної країни”.

Чому країна з таким промисловим, індустріальним потенціалом в 90-х, ще в 2000-х і навіть ще зараз повинна бути аграрною державою? Тому що цього хочеться за океаном. Ну, ми ж знаємо, чому це хочеться. Їм хочеться, тому що вони хочуть сьогодні – їх не цікавить успішна Україна, їх не цікавить сильна Україна – їх цікавить слабка Росія. І вони будуть робити все на цьому плацдармі, іменованому ними в геополітичному контексті, як плацдарм для використання протистояння з Росією. От і все. І тому їх не цікавить економіка”, – зазначив політик.

При цьому Медведчук додав, що таке ставлення США до України схоже з ставленням і Євросоюзу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це те ж саме, що Євросоюз, який веде себе, ну, я назвав про те, що як колоніальна влада в Україні, яка вимагає виконання Угоди про асоціацію і каже: “Як ви посміли закласти якусь основу або зміцнити питання промислового виробництва і можливості, або відновлення, або створення сьогодні частини комплектуючих для промислового виробництва? Немає. Хто вам дозволив? Читайте Асоціацію і Угода. Там так написано. Там так записано”. Тому величезне співчуття з приводу того, що відбувається при панові Зеленском в питаннях суверенітету і незалежності, і природно, що в тому числі його виступ у Верховній Раді – це більше означає піар”, – сказав політик.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Те, що відбувається при Зеленському – піар” – Медведчук переконаний, що в США не хочуть бачити Україну сильною