facebook

У старця з Грузії знайшли пророцтво для України: крізь туман часу, вказав на терміни завершення війни

Старець із Грузії Георгій, зв’язок якого з вищими силами дозволив йому бачити крізь туман часу, вказав на терміни завершення війни Росії проти України

Про це повідомляє “Український молитовник”.

“У своїй оселі, занурений в молитву та постійне споглядання, я отримав одкровення, які мають величезне значення для всіх нас” – розповів Георгій.

Він поділився знаннями про майбутні випробування, вказав на місяць, який стане найважчим періодом нашого найближчого майбутнього, та вказав шлях до перемоги та миру.

Серед безкрайніх кіл часу є один місяць, що стане випробуванням для українців. Цей місяць є періодом великих потрясінь, як людських, так і природних”, – розказав Георгій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами це місяць, коли світу доведеться мати справу з випробуваннями, які вимагатимуть від людства не лише фізичної, але й моральної стійкості.

“У цей час світло вашої душі може стати вогником, що веде вас через темряву. Закликаю вас до мужності, терпіння та віри. Вони стануть нам опорою у надскладний час. В період, коли майбутнє України залежить від її мужності та відваги, важливо розуміти поточні події на фронті. Це буде час не лише великих випробувань, а й великих перемог для України” – зазначив він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У старця з Грузії знайшли пророцтво для України: крізь туман часу, вказав на терміни завершення війни