facebook

“Патріотично”: Вакарчук покинув Україну- “може собі дозволити”

45-річний музикант і політик Святослав Вакарчук буквально день тому на своїй сторінці в Instagam постив знімки з котом на тлі Києва і стверджував, що у нього кипить робота над новим музичним матеріалом.

Однак, за інформацією “Страни”, Вакарчук уже не в Україні.

Робота над новим альбомом триває. Часом до музикантів ОЕ приєднуються спеціально запрошені гості. Вчора почали запис в такому розширеному складі”, – написав Славко і відправився на відпочинок.

Як стало відомо “Страні”, лідер групи “Океан Ельзи” полетів в Бодрум (Туреччина). Тут він насолоджується оксамитовим сезоном на одній з вілл п’ятизіркового готелю AMANRUYA.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Готельний комплекс, в якому проводить канікули Вакарчук, розташований на вершині пагорба в селищі Гельтюрбюку (в 7 км від Бодрума). До берега Егейського моря якихось 300 метрів.

Готель виконаний в стилі турецького села і представляє собою 36 котеджів, в 20-ти з них є свої міні-басейни.

На території ростуть сосни, оливкові дерева і є фруктові сади. В готелі є 50-метровий басейн з панорамним видом на море, а також свій невеликий пляж.

На офіційному сайті зазначено, що ціна за добу на віллі (75 кв м) з видом на сад – $ 841 або близько 23 500 гривень за курсом НБУ на 24.09.2020 року. Якщо ви хочете, щоб вікна виходили на море, то це буде коштувати $ 934 (26 100 гривень).

В кожному котеджі є велике двоспальне ліжко, вітальня, а також величезна ванна кімната з вікнами. Гості можуть проводити час на власній терасі. При бронюванні на тиждень і більше, готель надає бонус в розмірі двох безкоштовних ночей. Українці прокоментували відпочинок Вакарчука їдкими коментарями:

“Патріотично, Може собі дозволити, Заробив собі на відпочинок”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Патріотично”: Вакарчук покинув Україну- “може собі дозволити”