facebook

У Чернівцях зухвале вбивство чоловіка потрапило на відео – його причина вразила всіх

У суботу, 18 липня, в Чернівцях по вулиці Небесної Сотні відбулась раптова суперечка між чоловіками, яка переросла у бійку, унаслідок якої одного з учасників конфлікту було вбито із невстановленої зброї. Під час огляду тіла загиблого 58-річного місцевого жителя було виявлено вогнепальне поранення в голову.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Чернівецькій області.

На пошуки зловмисника було орієнтовано всі наряди поліції та введено в дію спеціальну поліцейську операцію.

Впродовж декількох хвилин правоохоронці встановили особу та розшукали причетного. Ним виявився 54-річний уродженець Азербайджану, який проживав на Буковині. Правоохоронці затримали зловмисника у відповідності до статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При затриманні зловмисника у нього вилучено зброю, із застосуванням якої він вчинив зазначене кримінальне правопорушення.

Згодом з’явилося повне відео бійки, яку зафіксували камери вуличного спостереження.

Відео підтверджує чутки, які ширяться у соцмережах, що це була не випадкова бійка, а цілеспрямоване вбивство. На відео видно, як чоловік виходить з автомобіля вже з пістолетом, після чого зав’язалась бійка, в ході якої вбивця здійснив свій задум.

Повідомляється, що у серпні минулого року на Гравітоні сталася масова бійка між членами двох родин вихідців з Азербайджану. Внаслідок різанини тоді загинув молодий хлопець. За інформацією джерел видання “Чернівецький промінь”, батько вбитого хлопця вирішив помститись за сина. В ході конфлікту він вбив батька чоловіка, який у серпні вбив його сина.

В поліції не підтвердили і не спростували цю інформацію, лише зазначили, що мотиви скоєння злочину визначить слідство.

Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Чернівцях зухвале вбивство чоловіка потрапило на відео – його причина вразила всіх