facebook

Скільки повинні спати представники різних знаків Зодіаку

Грамотне чергування активності й відпочинку є запорукою довгого і здорового життя. І, звичайно ж найважливішим для повноцінного розслаблення і відновлення організму є сон.

При цьому загальноприйнята формула – спати по 8 годин на добу – підходить далеко не всім. Хтось бадьорий і веселий поспавши за ніч 5-6 годин, а комусь і десяти не завжди вистачає. Це залежить від багатьох факторів: темпераменту, віку, фізичної і розумової активності, а також, як виявилося, знака Зодіаку.

Овен. Щоб відчувати себе добре Овна необхідно спати 6-7 годин.

Тельці мають міцне здоров’я і здатністю швидко відновлювати сили. Навіть 5 годин сну будуть достатні, щоб повноцінно відпочити.

Близнюки. Недолік сну робить їх примхливими і дратівливими, тому їм потрібно спати близько 10 годин на добу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раки дуже емоційні і чутливі, хоча з огляду на це і не скажеш, вони все приймають близько до серця і витрачають багато енергії. Щоб її відновити їм потрібно спати близько 10 годин на добу.

Поспати Леви люблять, але в дійсності для того, щоб відновитися їм досить 8 годин.

Діви. Всі свої плани Діви записують в щоденник, і на сон у них залишається не більше 6 годин. Втім їм цього цілком вистачає.

Терези. Вони багато сил і енергії витрачають на справи інших людей, а також прийняття рішень, тому спати їм потрібно близько 10 годин на добу.

Скорпіони люблять поспати і намагаються не відмовляти собі в цьому задоволенні. Цілком можуть проспати 10, а то і 12 годин.

Стрілець. Сон для Стрільця не більш, ніж необхідність, адже навколо так багато цікавого і всюди хочеться встигнути. 7-8 годин сну – це те, що їм потрібно.

Козеріг. Вони люблять стабільність і чітко дотримуються режиму дня, виділяючи на сон 8 годин. І це дуже добре, Козеріг що не виспався – це не для людей зі слабкими нервами.

Водолій зайнятий творчістю і у нього немає часу на сон. Втім, тих 6 годин, які залишаються йому цілком достатньо, щоб чудово себе почувати.

Риби мінливі у всьому і у них все не як у інших людей, в тому числі і потреба у сні. Якщо Риби чимось або кимось захоплені і знаходяться на підйомі їм, щоб виспатися достатньо 6 годин, в пригніченому стані може не вистачити і 10.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скільки повинні спати представники різних знаків Зодіаку