facebook

Стосується всіх школярів: у Нацбанку розповіли про банківські картки

Всі подробиці

Національний банк України (НБУ) оголошує про можливість участі учнів початкових класів у конкурсі “Моя платіжна картка”, який відбудеться протягом Всесвітнього тижня грошей. Ця ініціатива входить в рамки заходів Global Money Week, пише nus.org.ua.

Для участі в конкурсі учнів потрібно самостійно виготовити іграшкову банківську картку, яка повинна містити на обох сторонах такі елементи:

назву банку;

номер картки;

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

термін дії;

код безпеки;

прізвище та ім’я держателя картки;

магнітну стрічку;

контактний чип;

знак безконтактної оплати;

зображення платіжної системи;

телефон контакт-центру банку.

До 24 березня 2024 року батьки або вчителі повинні зробити фотографії обох сторін картки та розмістити їх на інтерактивній дошці Padlet, виконавши наступні кроки:

перейти за посиланням і створити допис, натиснувши на кольоровий кружечок зі знаком плюс;

вказати в темі публікації ім’я та прізвище дитини, її клас;

завантажити фотографії готової картки;

вказати в описі назву та адресу навчального закладу, а також електронну пошту батьків/вчителя для зворотного зв’язку;

натиснути “опублікувати”.

Також необхідно розмістити публікацію “Беру участь у конкурсі до GMW 2024” на своїй сторінці у Facebook, Instagram або TikTok з хештегами #ГраНавчанняДобробут, #GMWUkraine2024, #ProtectYourMoney, #SecureYourFuture та #GMW2024.

Після завершення конкурсу 5 переможців отримають сертифікати на 5000 гривень кожен, які можна використати на купівлю книг і настільних ігор з фінансової грамотності та підприємництва. Остаточний список переможців буде оголошено в кінці квітня 2024 року.

Усі учасники отримають електронні сертифікати про участь. Для перегляду майстер-класу з виготовлення іграшкової платіжної картки, який може слугувати покроковою інструкцією, можна скористатися посиланням на лендінг НБУ, де також можна знайти додаткову інформацію про Всесвітній тиждень грошей 2024.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стосується всіх школярів: у Нацбанку розповіли про банківські картки