facebook

У житловому будинку Києва трапився вибух: ЗМІ дізналися подробиці

У житловому будинку Києва трапився вибух: ЗМІ дізналися подробиці

У Києві на Подолі у понеділок вранці, 27 липня, прогримів вибух у житловому будинку.

Про це розповіла речниця Подільського управління поліції Києва Анна Страшок у коментарі “Українській правді“. Інцидент трапився на Нижньому валу, 41.

“На Подолі трапився вибух невідомого предмета десь на другому поверсі будинку. Ніхто не постраждав. Наразі на місці працюють слідчо-оперативна група, вибухотехніки. Встановлюють усі обставини події”, – пояснила Страшок.

Вона відзначила, що за даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) ККУ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними журналістів, у результаті інциденту у будинку повилітали вікна, було пошкоджено внутрішнє оздоблення.

Як повідомляють:

  • у Києві поруч зі станцією метро “Мінська” 21 липня нібито знайшли підозрілу валізу, а згодом пролунав вибух. Виявилось, що там було знешкоджено два саморобних вибухових пристрої.
  • Також повідомлялось про “замінування” ТРЦ Ocean Plaza.
  • Цього ж дня в Києві заявили про “замінування” аеропорту “Київ” (Жуляни), Центрального залізничного вокзалу та Апеляційного суду.
  • 22 липня у столиці знайшли ще дві підозрілі валізи – біля станції метро “Вокзальна” та на площі Космонавтів (Солом’янський район). Правоохоронці провели перевірки та не виявили небезпечних предметів.
  • Після цих інцидентів у Києві серйозно посилили заходи безпеки. На вулиці вийшли додаткові наряди поліції та військовослужбовці Національної гвардії України.
  • 23 липня в Деснянському районі Києва знову помітили підозрілий пакет. Також повідомлялося про “замінування” автомобіля Audi біля ТРЦ “Метрополіс” на Оболоні. Пізніше в пакеті знайшли яйця і молоко, а “мінування” машини не підтвердилося.
  • Цього ж дня у відділенні Приватбанку на Хрещатику також виявили підозрілий предмет.
  • Мер Києва Віталій Кличко закликав правоохоронні органи посилити заходи безпеки у столиці після масових повідомлень про “замінування”.
  • 25 липня у столиці знову повідомили про “замінування” житлового будинку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У житловому будинку Києва трапився вибух: ЗМІ дізналися подробиці