facebook

“Лікарі говорили, що я не зможу мати дітей, а я народила четверо за один рік”

32-річна Шарлотта Паркер мріяла про дітей, але лікарі повідомили, що жодне лікування не дозволить їй завагітніти. Єдиним шансом для жінки фахівці назвали донорську яйцеклітину. Але, поки йшов пошук донора, Шарлота встигла народити сина, а відразу за ним – ще трьох дітей.

Шарлотта і Біллі одружилися в 2014 році і вирішили завести дітей, але лікарі розчарували молоду жінку, повідомивши, що про власних дітей їй не варто і мріяти.

“Всі лікарі говорили мені одне й те саме:” У вас надзвичайно мала кількість яйцеклітин “. Я відчувала, що у нас забрали всі плани на майбутнє”
Шарлотта Паркер

Обійшовши всіх доступних фахівців, Шарлотта змирилася з неминучим, і вони з Біллі почали пошук донора яйцеклітини. Але сталося диво: жінка дізналася, що вона вагітна, і 6 вересня минулого року на світ з’явився хлопчик Льюїс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Posted by Charlotte Parker on Dienstag, 3. Oktober 2017

Через кілька тижнів після перших пологів з’ясувалося, що Шарлотта знову вагітна. І на цей раз вагітність була незвичайною – жінка носила трійню. 4 серпня в Шарлотти і Біллі народилися Адам, Джеймі і Елла.

“Четверо дітей – це божевілля. Ми постійно годуємо їх і міняємо підгузники. Зараз навіть дивно згадувати, що колись ми переживали, що у нас не буде дітей”
Шарлотта Паркер

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Лікарі говорили, що я не зможу мати дітей, а я народила четверо за один рік”