facebook

Київстар запустив нову послугу, яка допоможе заощадити на зв’язку.

У оператора «Київстар» продовжують вводити цікаві послуги, які допоможуть заощадити на мобільному зв’язку всім бажаючим.

Про деякі з них ми вже писали, зараз прийшов час розповісти ще про одну, запущену зовсім недавно – з 23 липня поточного року.

У чому полягає нова послуга економії?

Суть нової послуги полягає в тому, що вже тиждень – а саме, з двадцять третього числа – абоненти «Київстар», які обслуговуються в рамках тарифних планів передоплати, можуть замовити собі нові пакети хвилин, в тому випадку, якщо старий пакет, отриманий в рамках місячного пакета послуг, був вичерпаний. Це будуть пакети для будь-яких дзвінків за межі мережі, в тому числі на інших мобільних операторів України, домашні номери, а також на CDMA-операторів. Пакет в тридцять хвилин можна замовити за двадцять гривень, він буде діяти чотири тижні. За сорок гривень можна замовити значно більший пакет – сто хвилин, і він також буде діяти протягом чотирьох тижнів.

Як же підключити дану вигідну послугу? Це можна зробити декількома способами. Наприклад, можна скористатися запитом * 234 * 30 #, щоб отримати тридцять хвилин дзвінків, або ж, якщо вам потрібен пакет розмова в сто хвилин, ввести комбінацію * 234 * 100 #. для 100 хвилин. Ви також можете скористатися додатком «Мій Київстар» або подзвонити по одному з безкоштовних номерів: 477, 466 або ж 477 * 65.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також «Київстар» переглянув умови надання деяких інших пакетів послуг, в тому числі «30 і 100 хвилин на інші мобільні і за кордон (Підписка)», «30 хвилин на міські номери і CDMA (Підписка)», «30 і 100 хвилин на інші мобільні (Підписка) »,« 30, 10 і 5 хвилин на міські номери (Підписка) ». Нові умови почнуть діяти вже з 3 серпня. Повідомлення з даними умовами абоненти отримають протягом тижня до цього терміну.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Київстар запустив нову послугу, яка допоможе заощадити на зв’язку.