facebook

“Гарі Поттер продає свої мантії”: Деніел Редкліфф хоче допомогти українським родинам, які постраждали від війни (ФОТО, ВІДЕО)

Популярний британський актор Деніел Редкліфф продає мантії із серії фільмів про Гаррі Поттера. Вилучені із продажу кошти планують перерахувати на допомогу українським родинам, які постраждали через збройну агресію Росії.

Про це актор повідомив на своїй інстаграм-сторінці.
Мантії чотирьох факультетів Гоґвортсу можна придбати на сайті Magic Artz. Усі зібрані кошти будуть передані на допомогу українським родинам, які постраждали через військову агресію з боку Росії.
“Ми збираємо кошти на підтримку сімей та дітей в Україні”, – зазначається на вебсторінці магазину. У магазині зазначають, що доставка мантій є безкоштовною.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Daniel Radcliffe (@daniel9340)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цими вихідними, актор порівняв Путіна із Волдемортом. Так, 2 травня, головна зірка франшизи Деніел Редкліфф, зробив допис у Інстаграмі, в якому підтримав Україну і порівняв путіна із лиходієм Волдемортом.
Актор виклав зображення, на якому володимир путін і Волдеморт з’єднані в єдине обличчя, і підписав його словами: “Кажу іще раз: лорд Владіморт повернувся. І перед обличчям його темряви ми сильні, якщо єдині, і слабкі, якщо розділені”.

Редкліфф додав, що усім знайже магічні палички, щоб кожен захистився від Темного лорда.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Гарі Поттер продає свої мантії”: Деніел Редкліфф хоче допомогти українським родинам, які постраждали від війни (ФОТО, ВІДЕО)