facebook

Адель показала своє обличчя без макіяжу і приголомшила всіх – на цьому фото її не впізнати

Відома співачка Адель розбурхала користувачів мережі, вона опублікувала фото без макіяжу на якому зовсім не схожа на себе колишню.

British singer Adele poses on the red carpet in a Jenny Packham dress and Lorraine Schwartz jewelry as she arrives at the 85th Academy Awards in Hollywood, California February 24, 2013. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES – Tags: ENTERTAINMENT) (OSCARS-ARRIVALS) – LR1E92P05FSHO

Про це повідомляє “The Mirror”.

Вона позує на фото в спортивному вигляді, з довгим кучерявим світлим волоссям і без залишку макіяжу на обличчі.

За останній час співачка сильно схудла, що за словами інсайдерів додало їй впевненості в собі.

У жовтні 2019 року Адель поділилася чудовою фотографією на вечірці з нагоди дня народження Дрейка і натякнула на те, як вона змінила свій спосіб життя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона написала в підписі: “Раніше я плакала, а тепер потію”.

 

Коли втрата ваги Адель вперше потрапила в заголовки газет, джерела повідомили, що співачка почала займатися спортом три рази в тиждень, а в минулому їй ніколи не подобалося займатися спортом.

У січні цього року повідомлялося, що Адель почала дотримуватися суворої дієти.

Колишній особистий тренер Адель Піт Герасимов пояснив, що сила позитивного мислення виявилася ключовою підказкою, яка допомогла Адель зосередитися на своїх тренуваннях.

Лондонський експерт з фітнесу працював з Адель з 2012 по 2016 рік і каже, що пишається постійним прогресом свого зоряного клієнта.

“Коли у нас були погані дні, я б змінив тренування так, щоб це полегшило їй тренування, відволікло її увагу від того, що її турбувало”, – сказав він.

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Адель показала своє обличчя без макіяжу і приголомшила всіх – на цьому фото її не впізнати