facebook

Матір у всіх на очах побила немовля – інцидент потрапив на відео

В Бердичеві Житомирської області п’яна матір побила немовля за те, що маля надто голосно плакало у дитячому візочку.

Про це повідомляє місцеве видання “Бердичів.biz”.

29 липня бердичівляни стали свідками того, як нетвереза матір, перебуваючи у Бердичівському парку культури та відпочинку штурхала дитячий візочок, а потім взагалі почала бити маленьку дитину, яка знаходилася у візочку. Поряд з жінкою знаходилася ще одна дитина, віком трохи старша. За немовля вступилися свідки події, які викликали працівників поліції.
На місце події виїхав ювенальний інспектор місцевого відділу поліції, який виявив що матір дитини знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. Разом з нею була 10-місячна дитина і дитина трьох років. Жінку доставили в травмпукт на освідування, яке підтвердило алкогольне сп’яніння (2, 86 проміле).

Працівник поліції намагався розмістити дітей у дитячому відділенні міської лікарні, оскільки не хотів залишати їх з неадекватною матір’ю та завезти її до витверезника. Проте дитячий лікар відмовила, заявивши що “нема чого звозити сюди цих дітей”.
У зв’язку правоохоронцю довелося вкотре скласти на горе-матір протокол за ст..184 ч. ІІ (невиконання батьківських обов’язків) та відпустити її з дітьми додому. Щодо побиття своєї десятимісячної дитини, то жінка пояснила, що так її “заспокоює”, оскільки вона постійно плаче.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За неофіційними даними, жінка з дітьми знаходиться на обліку у соціальних служб.

Варто зазначити, що дана особа неодноразово притягалася до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, однак ніяких висновків так і не зробила. Що буде далі з матір’ю, якій байдуже на своїх дітей і яка зловживає алкоголем,і найголовніше: яким буде майбутнє у дітей, яких б’ють та над якими знущаються, навіть страшно уявити.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Матір у всіх на очах побила немовля – інцидент потрапив на відео