facebook

Штраф від ТЦК: українцям роз’яснили, як перевірити онлайн – інструкція

Багатьом знадобиться

Українці можуть перевірити наявність відкритого провадження онлайн
Відповідно до законодавства ТЦК і СП мають повноваження виписувати штрафи. Українці, які отримали такі штрафи, можуть перевірити наявність чи відсутність відкритого проти них виконавчого провадження через Автоматизовану систему виконавчого провадження (АСВП), пишуть Факти.

Для цієї процедури не потрібно відвідувати орган державної виконавчої служби, перевірити інформацію можна онлайн. Скориставшись АСВП, можна відстежити хід виконавчого провадження у разі накладення штрафу від ТЦК. Для цього в пошуковому рядку потрібно буде ввести своє прізвище та ім’я.

Як повідомляють у Міністерстві юстиції, АСВП – це комп’ютерна програма, що забезпечує збирання, зберігання, облік, пошук, узагальнення, надання відомостей про виконавче провадження, формування Єдиного реєстру боржників та захист від несанкціонованого доступу. Саме тут відбувається реєстрація виконавчих документів, документів провадження та фіксуються всі пов’язані з цим дії.

Пошук даних через сайт здійснюється за такими параметрами:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

прізвище ім’я по батькові;
число, місяць, рік народження боржника – фізичної особи та прізвище, ім’я, по батькові (за його наявності) стягувача – фізичної особи;
найменування, ідентифікаційний код у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань для юридичної особи – боржника та стягувача;
номер виконавчого провадження.
Доступ громадян до інформації на сайті АСВП надається Міністерством юстиції України за допомогою індивідуального ідентифікатора доступу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Штраф від ТЦК: українцям роз’яснили, як перевірити онлайн – інструкція