facebook

Вчені розповіли, які пацієнти важче хворіють на коронавірус

Вчені знайшли клітини, які називали антитілами-«шахраями», оскільки вони діють проти людського організму, замість захищати його від інфекції.

Велика кількість людей коронавірусом дуже важко. Це стосується навіть штаму Омікрон, який, як кажуть, значно легше переноситься, ніж його попередники. І ось вчені з Рокфеллерівського університету у Нью-Йорку з’ясували, чому так відбувається. Керував дослідженням професор Жан-Лоран Казанова.

Як виявилося, вся справа в антитілах-шахраях, які негативно впливають на організм замість того, щоб його захищати. Ці клітини атакують важливі органи, оскільки імунна система дає осічку, оскільки частина тіла приймається за чужорідну.

В результаті організму потрібно більше зусиль, щоб перемогти хворобу і відновитися. З віком, як повідомляться, кількість таких антитіл-шахраїв стає лише більшою. Передбачається, що вони пов’язані з процесом старіння організму.

Ці антитіла також блокують активність молекул, які допомагають боротися із вірусом. Ці антитіла можна виявити у крові. Людям із високою концентрацією може знадобитися профілактичне лікування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше Курсор повідомляв, що лікар назвав основну відмінність Омікрона від застуди.

.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вчені розповіли, які пацієнти важче хворіють на коронавірус