facebook

В Україні чотирьом областям загрожує посилення карантину

З 10 серпня в Україні карантин можуть посилити в Рівненській, Хмельницькій, Чернігівській та Харківській областях, які в даний момент знаходяться в “зеленій зоні”.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Тимофій Милованов – директор Київської школи економіки, яка допомагає МОЗ з аналітикою по COVID-19.

Зазначені регіони можуть покинути “зелену зону” через те, що в них п’ять днів поспіль зростає число хворих коронавірусом.
“Уже з понеділка чотири нові області можуть перестати бути зеленими… Йдеться про Рівненську, Хмельницьку, Чернігівську та Харківську області, де вже 5 днів поспіль перевищується принаймні один з встановлених урядом показників – коефіцієнт виявлення випадків інфікування або показник динаміки зростання”, – написав Милованов.

За його словами, рішення по областям буде приймати національна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка збереться 7 серпня.

Як писав “Апостроф”, Луцьк і Тернопіль відмовляються виконувати вимоги МОЗ щодо посилення карантинних заходів після того, як потрапили в “червону” зону. Голови міст заявляють, що не бачать ніяких підстав для подібних дій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні чотирьом областям загрожує посилення карантину