facebook

На Закарпатті родині померлої від коронавірусу медсестри виплачено понад 1,5 мільйона гривень – Фонд соцстрахування

На Закарпатті родині медичної сестри, яка померла внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов’язків, надали страхову виплату у понад 1,5 мільйона гривень. Всього за період пандемії страхові виплати здійснені семи родинам медичних працівників.

На Закарпатті, через смерть медсестри від коронавірусу, родині виплатили понад 1,5 мільйона гривень. Про це повідомила напередодні пресслужба Фонду соціального страхування України.

“Для родини медичної сестри інфекційного відділення із Закарпаття, яка померла внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов’язків, Фонд соціального страхування України профінансував страхову виплату у розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень за рахунок коштів державного бюджету. Допомога була перерахована Фондом сьогодні, 7 серпня”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кошти надійдуть на рахунок сім’ї упродовж декількох банківських днів.

“Загалом станом на сьогодні ФССУ профінансовано державні допомоги відповідно до Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” для семи родин медичних працівників”, – додали у пресслужбі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду повідомила про спалах коронавірусу. Також повідомлялось, що серед українських парламентаріїв є ті, хто заперечує існування COVID-19.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Закарпатті родині померлої від коронавірусу медсестри виплачено понад 1,5 мільйона гривень – Фонд соцстрахування