facebook

Морально знищена: Глюкоза прокоментувала заборону на в’їзд в Україну

Співачка стверджує, що протягом 3-х годин митник задавав її лише одне питання “Чий Крим?”

Російська співачка Наталія Іонова, відома під псевдонімом “Глюкоза”, коментуючи повторну заборону на відвідування України протягом трьох років, сказала, що була морально знищена. Відповідний допис вона розмістила в Instagram.

Я тільки прийшла до тями від шоку. Складно було відразу дати якісь коментарі, морально я була просто знищена“, – написала Іонова.

За словами співачки, вона їхала в Україну побачити друзів, попрацювати над новою музикою та кліпами. Проте, коли вона дісталась митниці її одразу відвели на допит.

Коли я опинилася на митниці, навколо мене розгорнули справжню спецоперацію. Мене відвели на допит і допитували понад три години. З перших хвилин на мене тиснули, пресинг був такий, ніби я якась терористка. Зі мною весь час говорили українською мовою, знаючи, що я нею не розмовляю, говорили дуже грубо, виводячи і заводячи в кімнати знову і знову“, – заявила Глюкоза.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Співачка стверджує, що протягом 3-х годин митник задавав її лише одне питання “Чий Крим?”, однак, відповісти вона на нього не змогла.

На третій годині пресингу питанням “Чий Крим?” я поставила зустрічне запитання: “Чого ви домагаєтеся? Щоб я сказала, що Крим український? Що взагалі відбувається? Ну відправляйте назад, до чого ці допити?”. Але їм просто потрібно було одне. Щоб в моїй промові прозвучало це словосполучення, а далі все вже було зроблено і змонтовано так, як їм було зручно“, – додала артистка.

Нагадаємо, 6 серпня артистку зупинили в аеропорту “Бориспіль” (Київська область). Громадянка РФ прибула в Україну разом із пасажирами рейсу з Мінська з приватною метою. Однак, під час оформлення прикордонники з’ясували, що Глюкоза після анексії Криму відвідувала півострів. Зауважимо, такі дії є порушенням українського закону  “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Морально знищена: Глюкоза прокоментувала заборону на в’їзд в Україну