facebook

Зеленський почав готуватись до переїзду на держдачі одразу після перемоги на виборах: документ

Президент України Володимир Зеленський почав готуватись до переїзду на державні дачі ще у червні 2019 року, одразу після перемоги на президентських виборах.

Про це повідомив народний депутат від “Європейської Солідарності” Володимир Ар’єв з посиланням на відповідь на свій запит в Офіс президента.

Ось офіційна відповідь керівника президентського офісу: цього року за державну дачу, куди переїхало президентське сімейство, платники податків викладуть 3,5 мільйони гривень. Причому, з листа видно, що готуватися до переїзду Зеленський почав у червні 2019, щойно як став президентом. Тобто, одразу, коли пообіцяв передати держдачі дітям”, – написав Ар’єв.

Президент Зеленський, який, згідно з його відкритою е-декларацією, має 5 квартир в Києві, розкішну віллу в Італії, апартаменти у Великій Британії і кілька готельних номерів в Грузії, тепер живе ЗА ВАШ рахунок! Тепер ви, українці, оплачуєте житло доларовим мільйонерам Зеленським“, – додав депутат.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він підкреслив, що своїх власних тисяч квадратних метрів житла Зеленським виявилося замало і вони вирішили мешкати за народні гроші.

А ви, шановні українці, після цього і далі слухайте, як нинішній президент розповідає вам, що нормально прожити можна і за мінімалку“, – додав Ар’єв.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський почав готуватись до переїзду на держдачі одразу після перемоги на виборах: документ