facebook

“Треба зв’язатися з Путіним”, – Лукашенко про протести у Білорусі (відео)

Президент Білорусі заявив, що йому обов’язково потрібно зв’язатися з главою РФ Володимиром Путіним. Лукашенко наголосив, що йому треба серйозно поговорити з ним, адже “це загроза не тільки для Білорусі”. Це він сказав, маючи на увазі останні події у його країні.

Відповідне відео з’явилось на телеграм-каналі “Пул первого”. За словами Лукашенка, “деякі росіяни занадто розумні”.

“Треба зв’язатись з Путіним, щоб я міг з ним переговорити. Це вже загроза не тільки для Білорусі. Знаєте, деякі росіяни занадто розумні. Кричать. Я хочу сказати, що захист Білорусі – це не менше, ніж захист всього нашого простору”, – сказав президент Білорусі.

Він зазначив, що у разі, якщо Білорусь не впорається із ситуацією – покотиться хвиля далі.

“Тому за нас так вчепились”, – запевнив Лукашенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як ствердив він, “ті, які бродять вулицями, вони цього не розуміють”. Він мав на увазі звичайних людей та протестувальників. “Це розумію ті, хто координує і керує, і ви бачите, інколи працюють професійно”, – наголосив Лукашенко.

Також він говорив про те, що останнім часом з’являється багато фейків. Зокрема, стало відомо, що у Лукашенка, ймовірно, у Москві є будинок. “Публічно хочу сказати, якщо знайшли – заберіть. Вже казали, що я виїхав з країни. Це все робиться для того, щоб в країни створити підступний настрій”, – підсумував президент Білорусі.

Лукашенко заявив, що хоче переговорити з Путіним: відео

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Треба зв’язатися з Путіним”, – Лукашенко про протести у Білорусі (відео)