facebook

“Поки ви мене не вб’єте, інших виборів не буде”, – Лукашенко до мітингуючих білорусів

Лукашенко виступає на мітингу на заводі: йому кричать “ганьба” та “йди”
Олександр Лукашенко заявив, що не повторних президентських виборів в Білорусі не буде, а отже він не збирається виконувати вимог протестувальників.

Про це він заявив 17 серпня перед працівниками Мінського заводу колісних тягачів, пише ТСН.

Лукашенко наголосив, що повторних виборів “не дочекаються” і він нічого не робитиме під тиском.

“Повторних виборів не буде. Ми провели вибори. Поки ви мене не вб’єте, інших виборів не буде”, – заявив він та додав, що нібито після перевиборів в Білорусі буде знищено все: не буде ні МЗКТ, ні МАЗа, ні БелАЗа.

Нагадаємо, президентські вибори в Білорусі відбулися 9 серпня. Державний екзитпол віддав перемогу главі держави Олександру Лукашенку, пізніше офіційні результати від ЦВК також свідчили його про перемогу. Після такого результату тисячі невдоволених фальсифікаціями на виборах білорусів вийшли на вуличні протести. Вони тривають уже тиждень. Головна опонентка Лукашенка Світлана Тихановська виїхала до Литви. Опозиція від 11 серпня оголосила у Білорусі загальнонаціональний страйк, до якого приєдналися заводи-гіганти країни, медики та діячі культури. У неділю, 16 серпня, відбувся наймасовіший мітинг за часи незалежності Білорусі – на вулиці вийшли до 200

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Поки ви мене не вб’єте, інших виборів не буде”, – Лукашенко до мітингуючих білорусів