facebook

Він відкрито написав все, що думає про фігуру своєї дружини. Його повідомлення «розбурхало» весь Інтернет

Дружину цього сміливця звуть Сара Тріпп. Вона популярний блогер, на її сторінку в Інстаграмі підписано понад 200 тисяч користувачів.
Її фігура далека від стандартів краси, але це не заважає дівчині любити себе і позитивно ставитися до негативних коментарів на її адресу. Вона не соромиться постити відверті фотографії і не вдається до фільтрів і фотошопу.

 

Сара твердо впевнена, що їй абсолютно нема чого соромитися. Тому дівчина живе в гармонії з навколишнім світом і своїм тілом.

У блогерші є коханий чоловік Роббі, який буквально обожнює її. Тому він вирішив поділитися своєю любов’ю з усім світом і розмістив на своїй сторінці в Інстаграмі любовний лист, адресований дружині Сарі.
Ось цей лист …
«Я шаленію від цієї дівчини і її розкішних форм. Мене ніколи не розуміли ровесники за мої уподобання «пишних» дівчат. З віком я почав гостро відчувати те, за що так завзято боролися представниці фемінізму, і як зараз звідусіль чоловікам нав’язують еталони жіночої краси.
Для мене немає нікого привабливіше і сексуальніше, ніж моя дружина. Я люблю її тіло, люблю кожну її складочку. Звичайно, моя кохана не зійшла з обкладинки журналу, проте це не заважає їй бути справжньою жінкою, за яку я віддам своє життя і свою душу. Ще більше мене в ній приваблює те, що вона зовсім не соромиться свого зовнішнього вигляду, вона завжди впевнена в собі. І, незважаючи на те, жінка, з якою я пов’язую своє життя, не носить розмір XS, вона все одно залишається для мене найулюбленішою і бажаною ».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Він відкрито написав все, що думає про фігуру своєї дружини. Його повідомлення «розбурхало» весь Інтернет