facebook

Гео Лероса вигнали з фракції “Слуга народу”. Перед тим він назвав Зеленського “пустим місцем”

Депутата Гео Лероса виключили з фракції “Слуга народу” – за таке рішення відносно бунтівного парламентаря проголосувала більшість депутатів цієї фракції.

“Повідомляємо, що за результатами збору підписів більшістю голосів народних депутатів ухвалено рішення про виключення Лероса Гео Багратовича з числа членів фракції політичної партії “Слуга Народу” у Верховній Раді України”, – йдеться на сторінці політичної сили у Facebook.

Причину такого рішення у фракції поки що не озвучили.

Однак перед тим під час виступу в парламенті Гео Лерос різко розкритикував Володимира Зеленського. Він звинуватив президента у “злитті” зі старою системою.

“Пане президенте, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злилися. Ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили цілу країну, згаявши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха”, – заявив Лерос.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Політик також розкритикував президента за “телефонне право” у виконанні очільника Офісу президента Андрія Єрмака і звинуватив Зеленського у кумівстві, маючи на увазі, зокрема, й призначення Івана Баканова на посаду голови СБУ.

Лерос також пригадав “призначення люстрованих зашкварених махрових корупціонерів без конкурсу на митницю, податкову та всі інші корупційні годівниці”.

“Ви здали країну в оренду олігархам, чим самі собі підписали вирок та стали порожнім місцем в історії. Вже зрозуміло, що не буде ніяких посадок, скоро українці остаточно визначаться, що не хочуть зустрічати з вами наступну весну”, – заявив Лерос.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гео Лероса вигнали з фракції “Слуга народу”. Перед тим він назвав Зеленського “пустим місцем”