facebook

“Хороші дівчата сидять по домах”: Бобул вибухнув сексистським спічем та пішов із інтерв’ю

Співак Іво Бобул переконаний, що сучасні жінки стали меркантильними, “розбалуваними” та навіть “втратили душу”. Свою позицію він емоційно висловив під час інтерв’ю, з якого пішов, не завершивши.

Про стосунки мова зайшла під час спілкування 69-річного артиста з Еммою Антонюк у програмі “Це ніхто не буде дивитись”.

Зі слів Бобула, своєму 16-річному синові він наперед “розповідає секрети”, як будувати стосунки з дівчатами.

“Залежить від жінки. Яка жінка. Якщо вона тобі мізки виносить, як до неї можна відноситися?… Жінки бувають різні, а тим більше зараз, жінки зараз розбалувані. Дуже багато хочуть від чоловіків. Дуже багато. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків, жінки яких не розуміють, що вони мають біля себе. Сьогодні є один, через пару років уже інший і так скаче по ліжках, із одного до іншого, шукає принца, а принц був біля неї”, – побідкався Іво Васильович.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дуже меркантильні стали жінки, Дуже меркантильні, дуже, і це видно. Дуже багато жінок самотні і не знають, чому вони одинокі. Мають все, а не мають щастя. Чому нема щастя? Тому що треба подивитися на себе всередини, що ти наробила, що залишилася сама. Кого ти так образила. Того, хто тебе любив і носив на руках. І щось він не міг міг дістати тобі, шубу, і з-за цієї шуби ти: “Всьо, я пішла до Васі, до Петра!”, – зазначив він.

Схоже, варіант, коли жінка сама здатна заробити собі на умовну шубу, Бобул не розглядає
На думку співака, жінка мусить”поважати ту людину, яка її вибрала”.

“Треба, щоб хлопці знали: різні дівчата є. Є хороші дівчата – ті сидять по домах і вони не виходять. І ті, які шукають щось собі якусь пригоду на щось…”, – заявив Бобул.

“Я кажу про те, що втрачають жінки. Вони втратили душу. Вони шукають зовсім щось інше. Треба душу знайти в людині… Змінилися жінки, стали меркантильними. Думають тільки про бабки, про “жити класно”, машина, хата. А ніхто не думає, де може цей чоловік узяти це все? Не всі можуть бути банкірами, не всі можуть бути папіками”, – наголосив він.

Намагання інтерв’юєрки переконати Бобула, що він категорично неправий, виявилися марними. Артист підкреслив, що спирається на власний багатий життєвий досвід, а чинять так, як хочуть самі, лише “балувані дівчата”. Далі він перейшов на особистості.


Підписники Антонюк роблять компліменти її витримці
“Ти прожила 30 з чимось років, ти щаслива в своєму житті? Тебе обнімають зранку? Тобі каву приносять?.. От скажи, чому ти одна?.. От ти молода, а в тебе нема дитини, в тебе нема чоловіка, чому? А це має бути вже”, – сказав він.

Коли Антонюк звинуватила його в сексизмі й тому, що він ображає половину людства, співак скипів. Він заявив, що інтерв’юєрка тисне на нього термінологією, якої він не розуміє, й не треба його “макати в унітаз” і “говорити про всяку хєрню”. Через деякий час Бобул перетелефонував Еммі, яку вперто називав “сонечком” та запевняв, що вона сама із ним погодиться, “коли подорослішає”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Хороші дівчата сидять по домах”: Бобул вибухнув сексистським спічем та пішов із інтерв’ю