facebook

SkyUp змінив умови проходження онлайн-реєстрації на рейс

Лоукостер SkyUp з 1 вересня змінив умови проходження онлайн-реєстрації на рейси.
Про це повідомляє avianews.com.

Відтепер, якщо пасажир не хоче платити за вибір місця, система надаватиме йому місце автоматично з переліку вільних. Такий принцип вже використовують лоу-кости Ryanair, Wizz Air, Pegasus Airlines і деякі гібридні авіакомпанії, до яких входять airBaltic і МАУ.

Раніше мандрівник під час реєстрації на сайті SkyUp міг самостійно безкоштовно вибрати місця в другій половині салону від аварійних виходів до хвоста. За вибір місця в носовій частині літака необхідно було заплатити або ж пройти безкоштовно реєстрацію в аеропорту.

Нові правила почали діяти від учора, 1 вересня, оскільки для регулярних внутрішніх рейсів SkyUp ввели плату за реєстрацію в аеропорту. Становить вона 18 євро за кожного пасажира. На міжнародних регулярних рейсах даний збір з’явиться з 1 жовтня, інформує видання.

Відзначається, що на першому етапі плата за реєстрацію на стійці в терміналі стягуватиметься при вильоті тільки з деяких аеропортів до тих пір, поки послуга дистанційної реєстрації не буде розширена на інші повітряні ворота.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Безкоштовно отримати посадковий талон на стійці можуть пасажири чартерних рейсів, а також люди старші 60 років, учасники АТО, пасажири з інвалідністю 1 і 2 групи.

Повідомляється, що онлайн-реєстрація на рейси SkyUp з’явилася в липні 2020 року. Вона відкривається за 48 годин і припиняється за 5 годин до часу вильоту за розкладом. Процедуру необхідно проходити через особистий кабінет на сайті авіакомпанії. Якщо реєстрація аккаунта не проводилася, наприклад, через покупки в агентстві, це необхідно зробити, а потім ввести дані в систему про бронювання і пасажира.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

SkyUp змінив умови проходження онлайн-реєстрації на рейс