facebook

Буде міжнародний cкaндaл: На Зеленського сьогодні написали заяву в поліцію через те, що він

На Володимира Зеленського подали заяву в поліцію, після його слів про хабарництво стосовно колишнього «слуги народу» Гео ЛЕРОС.

Як відомо, на початку поточного тижня відбувся з’їзд «Сили людей», в ході якого Зеленський назвав деяких представників «Слуги народу» «мікробами». Після чого відбулося ще одне гучне подія, відомого нардепа Гео ЛЕРОС рішенням партії «Слуга народу» виключили з партії.

Подія не пройшло гладко, і супроводжувалося взаємними образами з боку президента і самого ЛЕРОС. Останні висловлювання президента Зеленського на адресу Гео ЛЕРОС, останній сприйняв як наклеп, і заявив, що подав на Зеленського в поліцію, пише телеграм-канал «Україна Зараз».

Нагадаємо, що нардепа виключили з партії після його гучного мовлення в стінах парламенту. 1 вересня на засіданні парламенту Лерос раз розкритикував діяльність керівника Офісу президента України Андрія Єрмака. Він зазначив, що сьогодні Україна «рухається в прірву».

Глава країни назвав нардепа хабарником і зрадником. Він також заявив, що йому все одно з якої партії хабарники і зрадники, він ніяк не реагує на виключення з лав партії ЛЕРОС.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гео Лерос написав на Зеленського заяву в поліцію. Уже колишній член партії «Слуга народу» Гео Лерос написав, що направив заяву про злочин, щоб Зеленський розповів слідчим, де і у кого Гео Лерос взяв хабар.

Він також зробив випад в сторону Зеленського сказавши, щоб президент «обережніше становив гроші депутатам в конверти, щоб ненароком на них не було написано ДТЕК».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Буде міжнародний cкaндaл: На Зеленського сьогодні написали заяву в поліцію через те, що він