facebook

Полякова та інші зірки влаштували протести під стінами Кабміну. Фото та відео

У Києві під стіни Кабінету міністрів 3 вересня вийшли представники музичної індустрії з акцією протесту під назвою “Нас не чують”.

Так, артисти виступили проти вибіркових карантинних обмежень та дискримінації організаторів концертів. Відео з мітингу опублікувала співачка Оля Полякова на своїй сторінці в Instagram (щоб переглянути ролик, доскрольте сторінку до кінця).

Ми тут, щоб нам пояснили, чому одним можна виступати, а іншим – ні. Дозвольте виступати всім, але з жорстокими вимогами. Але тоді слідкуйте, щоб ці вимоги виконувалися“, – заявила Полякова.

На протест вийшли і виконавці Alyona Alyona, Аліна Паш, шоумен Андрій Джеджула, вимагаючи рівних прав для всіх організаторів концертів в Україні. Вони стояли з плакати, на яких було написано: “Карайте винних, а не всіх підряд”, “Ми проти дискримінації” та “За чий кошт сидіти вдома?”. Також учасників мітингу закликали підписати звернення до Кабінету міністрів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше Полякова обурилася, що її концерт 1 вересня в Білій Церкві скасували, а в той час у Києві виступав російський співак Jony без дотримання правил безпеки. Також артистку підтримала Alyona Alyona і записала відеозвернення до влади, в якому попросила створити план виходу з кризи для музичної індустрії.

View this post on Instagram

3.9.2020

A post shared by Оля Полякова (@polyakovamusic) on

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Полякова та інші зірки влаштували протести під стінами Кабміну. Фото та відео