facebook

“Все тіло в ранах, підгниває”: матір-алкоголічка “залікувала” 5-річного хлопчика вазеліном і дієтами майже до смерті (відео)

У Запоріжжі матір ледь не до смерті “залікувала” свого 5-річного сина дієтами та вазеліном. Жінка з дитиною проживає у пристойних умовах, має дві вищі освіти та працює перекладачем. Однак, останнім часом, після смерті батьків, вона сильно зловживає алкоголем.

Про це пише РБК.
Зазначається, що матір звати Вікторія, а її сина – Кирило.

Одного дня сусіди знайшли жінку сплячою на сходовій клітці будинку. Люди вирішили глянути, де перебуває її дитина, і знайшли хлопчика у квартирі. Він був у стані дуже сильного виснаження.

Зазначається, що Кирило дуже погано ходить і не виглядає на свої п’ять років. Він дуже худий, має висипання на тілі та рани на голові.

Коли прийшли сусіди, дитина була настільки замучена, що не могла прокинутись. Коли ж хлопчик прийшов до тями, то попросив їсти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сама матір каже, нібито в її сина є рідкісна хвороба. Лікарям вона не вірить, тому лікує сама – дієтами, мазями, примочками і вазеліном.

Лікарі ж після огляду з’ясували, що в Кирила – важкий випадок атопічного дерматиту. Це захворювання справді складне, однак виліковне.

Наразі кажуть, що дитину повернуть матері – коли хлопчикові покращає, а сама Вікторія пролікується від алкоголізму.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Все тіло в ранах, підгниває”: матір-алкоголічка “залікувала” 5-річного хлопчика вазеліном і дієтами майже до смерті (відео)