facebook

“Кров’ю на стіні написав протест”: бойовики по-звірячому катували українця з Донецька, він пошматував себе

Уродженець Донецька Григорій Сінченко, якого путінські найманці ув’язнили через проукраїнську позицію, порізав собі вени у СІЗО. На самогубство патріот пішов після того, як бойовики по-звірячому познущалися з нього.

Про це пише “Укрінформ” із посиланням на матір Григорія Тетяну Гулевську.

За словами жінки, бойовики по-звірячому катували її сина, вимагаючи, щоб той відмовився від свого адвоката й погодився на того, якого пришлють вони. Після цього українець порізав собі вени і кров’ю на стіні камери написав протест проти знущань.

Наразі хлопець перебуває у лікарні при СІЗО, в камері смертників.

Жінка уточнила, що до знущань з її сина причетний зокрема слідчий Станіслав Кошевий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, бойовики арештували Григорія Сінченка 2 грудня 2016 року в Донецьку. Його звинуватили в партизанській діяльності, незаконному зберіганні зброї та підривах вишки мобільного оператора. У грудні 2017 року хлопець потрапив до списків обміну полоненими і повернувся додому.

Втім, у жовтні 2019 року його знову затримали – “спецслужби ДНР”. Впродовж тривалого часу родичі хлопця не знали, де він перебуває. Два місяці тому йому вдалося втекти. Якийсь час чоловік переховувався у Донецьку. Тим часом на місцевому телебаченні регулярно показували його фото зі слідами шрамів та опіків на обличчі, обіцяючи нагороду за впіймання. Тепер матір хлопця припускає, що його здали бойовикам ті люди, до яких він звернувся по допомогу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Кров’ю на стіні написав протест”: бойовики по-звірячому катували українця з Донецька, він пошматував себе