facebook

Двоє військових, відрізаних полум’ям пожежі під Верхньоторецька, підірвалися на мінному полі

Бійці ВСУ були задіяні в гасінні лісових пожеж поблизу лінії розмежування.

Двоє військовослужбовців, які були відрізані пожежею поблизу Верхньоторецька від решти особового складу, підірвалися на на мінному полі противника, повідомляє Оперативно-тактична угруповання “Схід”.

Командування ОТГ” Схід “повідомляє, що під час евакуації особового складу, обходячи осередок вогню в” сірій зоні “, двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил підірвалися на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника. Як повідомлялося раніше, воїни були відрізані вогнем від решти особового складу поблизу Верхньоторецька. Командування ОТГ “Схід” висловлює щирі і глибокі співчуття сім’ям загиблих воїнів “, – йдеться в повідомленні.

Вранці 6 вересня, під час гасіння пожежі поблизу Верхньоторецька, двоє військовослужбовців були відрізані вогнем від інших. Їх шукали весь день.
Українські військові разом з рятувальниками ГСЧС і особовим складом інших підрозділів Об’єднаних сил продовжують гасити лісові і степові пожежі на сході країни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ліквідовано пожежі поблизу Красногоровки, Гладосове, Валуйського і Новгородського. Триває гасіння вогню поблизу Луганського, а в районі населених пунктів Трьохізбенка – Лопаскине – Лобачеве локалізовані осередки загоряння.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Двоє військових, відрізаних полум’ям пожежі під Верхньоторецька, підірвалися на мінному полі