facebook

Офіс президента не виплатив жодної копійки артистам, які виступали у музичному попурі на День незалежності

В Офісі президента України повідомили, що всі артисти та музиканти, які взяли участь у фінальному номері “Музична історія Незалежності”, відгукнулися на запрошення організаторів і брали участь в урочистостях на безоплатній основі.

Про це йдеться у відповіді президентської канцелярії на запит Радіо Свобода.

Основний сценарій офіційних заходів був розроблений і реалізований працівниками Офісу президента України, зокрема, працівниками Директорату з питань інформаційної політики, Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики, Директорату з питань регіональної політики та децентралізації“, – йдеться у відповіді ОПУ.

Режисером 17-хвилинного попурі стала українська режисерка Катерина Царик.

Музичний “мешап” та аранжування здійснив талановитий український музикант і виконавець MONATIK. Вони також надавали послуги на безоплатній основі”, – додали в Офісі президента.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відсутність зазначення імен авторів і джерел запозичення під час трансляції попурі була пов’язана із певними технічними обмеженнями телевізійного мовлення, йдеться у листі.

Водночас повідомляємо, що повна версія цього номеру із зазначенням імен авторів була оприлюднена на офіційних ресурсах Офісу Президента України“, – зазначають у відомстві.

Нагадаємо, за півтора тижня після свята представники культурної сфери вийшли на протест під Кабмін проти карантинних обмежень, які унеможливлюють доходи шоу-бізнесу.

На чолі протесту виступила співачка Оля Полякова, яка брала участь і в шоу-попурі під час офіційної частини святкування Дня Незалежності України, за повідомленням Офісу президента – на безоплатній основі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Офіс президента не виплатив жодної копійки артистам, які виступали у музичному попурі на День незалежності