facebook

Михайла Єфремова засудили

Сьогодні, 8 вересня, у Пресненському районному суді Москви винесли вирок російському актору Михайлу Єфремову.

Його визнали винним у смертельній аварії та засудили до 8 років в колонії загального режиму. також він зобов’язаний буде виплатити 800 тисяч штрафу на користь старшого сина загиблого кур’єра Сергія Захарова. Актора також позбавили водійських прав на три роки.

Як відомо, раніше прокурор попросив для Єфремова 11 років колонії загального режиму, зауваживши, що “звання артиста не дає права їздити за кермом п’яним”.

Нагадаємо, що 8 червня цього року Михайло Єфремов у стані алкогольного сп’яніння влаштував ДТП у центрі Москви. Позашляховик артиста перетнув подвійну суцільну і виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхувся з фургоном. Водій фургону отримав важки травми, від яких помер у лікарні.

Сам Єфремов майже одразу визнав свою провину і навіть одразу хотів потрапити у СІЗО. У відеозверненні до близьких загиблого актор сказав, що у всьому зізнається та не стане використовувати зв’язки, аби “відмазатись від в’язниці”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У ході слідства, окрім алкоголю, у крові актора були знайдені й сліди наркотиків. Пізніше у захисту актора почали з’являтися докази, що за кермом у фатальний вечір був взагалі не Єфремов, а якийсь чоловік, який нібито зник з місця злочину. Навіть були й свідки, які запевняли, що Єфремова витягали з пасажирського сидіння.

Пізніше й сам актор змінив своє рішення і передумав визнавати провину, пояснивши це тим, що він нічого не пам’ятає, а звідси виходить, що й ні в чому зізнатися не може.

Та під час чергового засідання суду минулого тижня Єфремов виступив із заявою, у якій заявив, що все ж таки

Михайло Єфремов визнав свою провину у смертельній ДТП
визнає себе винним.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Михайла Єфремова засудили