facebook

З 1 вересня змінилися правила подачі документів для отримання візи

З 1 вересня змінилися правила подачі документів для отримання візи. Тепер документи можна пересилати “Новою поштою”.
Про це інформує пресслужба Львівської облдержадміністрації з посиланням на департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА.

“Спеціальна “Послуга подачі документів у форматі поштового відправлення” запроваджується візовими центрами спільно з Посольством Республіки Польща в Києві та іншими консульствами у Харкові, Львові, Одесі, Луцьку та Вінниці. Документи можна пересилати лише через визначені офіси “Нової Пошти”, – зазначив директор департаменту Роман Шепеляк.

Тепер під час оплати сервісного збору в Ідеябанку чи Кредобанку, одразу потрібно вказати, який саме спосіб подачі плануєте використовувати – особисто в пункті прийому візових анкет (ППВА) чи через кур’єра “Нової Пошти”.

При виборі особистої подачі документів дату і годину реєстрації у ППВА автоматично призначать під час оплати. Після цього зателефонує оператор контакт-центру для їх підтвердження.

Зазначається, що при цьому можна змінити умови подачі документів на візу і обрати кур’єрську доставку “Нової Пошти”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви обрали спосіб доставки кур’єром, то документи можна відправити одразу. До того ж не треба чекати дзвінка з контактного центру.

Важливо пам’ятати, що відправити пакет документів потрібно упродовж 90 днів, адже банківська квитанція актуальна тільки протягом цього часу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

З 1 вересня змінилися правила подачі документів для отримання візи