facebook

Експерти розкрили секрети хорошого жіночого оргазму

Якщо коротко, то в дихотомії “що краще – пива літр або м’ясистий клітор” фахівці рекомендують схилятися до другого варіанту.

Жіночий оргазм – він, як і схід у відомому фільмі, справа тонка до крайності. Проте, при відомій старанності і вправності як дами, так і її партнера, оргазм цілком досяжний.

Портал Passion опитав експертів і ті склали кілька рекомендацій, які допоможуть жінкам досягти оргазму.

Порада №1. Вивчати себе тактильно.

Власне, у жінок два оргазму може бути – кліторальний і вагінальний. Щоб повноцінно відчути задоволення від сексу, жінці спершу вивчити себе до кінця. Тим з них, хто знає своє

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Порада № 2. Смикати клітор.

Для відчуття такого оргазму потрібно стимулювати цю саму”горошину”. Для початку варто помасажувати область лобка і почати торкатися внутрішньої поверхні стегон. Переходячи до пестощів клітора, однак, потрібно пам’ятати ‒ шкіра дуже там вкрай ніжна, тому пестити потрібно обережно.

Після подальшого збудження і виділення мастила піхвою можна пестити набагато більш інтенсивно. І далі – експериментувати (яка амплітуда рухів, темп і ступінь натискання більше підходить).

Порада № 3. Активно вимагати та отримувати кунілінгус.

Яскравий кліторальний оргазм можна отримати не тільки та не стільки в позах, скільки за допомогою оральних ласк чоловіка. Якщо партнер добре володіє мовою у всіх сенсах, то потрібно брати його за потилицю і вказувати ‒ мовляв, час прийшов активно попрацювати

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Експерти розкрили секрети хорошого жіночого оргазму