facebook

Де незабаром доведеться просто виживати: астролог назвала 8 міст

За словами експерта, в цих містах зберігається складна ситуація.

Астролог Яна Тимощук зробила розклад на картах Таро по містах України і визначила найбільш “гарячі” точки. За її словами, в деяких містах активний Бог війни – Марс, а також є енергія “диявола”.

Соледар. На жаль, Бог війни Марс активний. Там сильні “прильоти”, боротьба. Поки це місто буде залишатися одним з найбільш “гарячих”. Випала карта мечів, а це означає, що буде багато смертей.

Бахмут. Окупанти не хочуть залишати Бахмут, вони там стоятимуть до останнього. Однак ЗСУ вдасться врівноважити ситуацію, ми будемо наступати, але не прямо зараз.

Нова Каховка. “Відразу випала карта “Колісниця”, що позначає, що загарбники будуть наступати. Нам не вистачає зброї. Як тільки ми її отримаємо, зможемо захистити цю територію”, – говорить астролог в інтерв’ю УНІАН.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мелітополь. Йде енергія “диявола”. Там можуть бути руйнування, Росія буде “стягувати” мобілізованих.

Харків. “Карти показують цифру 3. Тобто найближчі три тижні ситуація там буде складною. ЗСУ готові до бою, але можливий ще один наступ”, – зазначила Тимощук.

Одеса. За словами експерта, Одеса сильна, але нам потрібне озброєння. Нам потрібні поставки зброї, щоб ми могли захищатися. Можуть бути “прильоти”.

Львів. Є провокації з боку влади. Випадає карта “Вежа” – може бути захід окупантів з боку Львова. Але все не так погано, ми вийдемо з цієї ситуації.

Вінниця. Карти показують, що у Вінниці на даний момент ситуація змінюватися не буде. Але Росія готує два варіанти розвитку подій. Випадає і карта боротьби – вона вказує на непросту ситуацію. Але Україна до цього готова.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Де незабаром доведеться просто виживати: астролог назвала 8 міст