facebook

ДБР відзвітувало про допит колишнього очільника офісу президента Богдана

Ексочільник ОП під час слідчих дій заявив, що немає підтверджень озвучених у резонансному інтерв’ю фактів

У Державному бюро розслідувань завершили допит колишнього голови Офісу президента Андрія Богдана, куди його викликали після озвученої ним у ЗМІ інформації про домовленості української влади з Росією.
У ДБР повідомили, що в межах допиту слідчі мали отримати підтвердження заяв Богдана про “здійснення українськими посадовцями можливих протиправних дій на користь” Росії.

За даними ДБР, ексочільник ОП під час слідчих дій заявив, що озвучені в резонансному інтерв’ю факти не мають документального підтвердження.

На офіційному допиті свідок повідомив, що такою інформацією не володіє, підтверджень і доказів у нього немає, а про можливі незаконні дії українських посадових осіб він дізнався з відкритих джерел і засобів масової інформації“, — заявили у ДБР.

Як повідомляв раніше 5.UA, Богдан розповів в інтерв’ю Гордону, зокрема про те, що найбільший вплив на Зеленського має нардеп Микола Тищенко. Ба більше, за словами ексголови Офісу президента, Тищенка планували призначити головою фракції “Слуга народу” – замість Давида Арахамії. Чому ця зміна не відбулася, Богдан не знає. Також Богдан підтвердив інформацію про проведення спецоперації із затримання “вагнерівців”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як відомо, у розмові з Гордоном Богдан оприлюднив інформацію про нібито наявність на Банковій домовленостей з російськими посадовцями. Йдеться, зокрема, про статус Криму, авіасполучення з Росією та обмін полоненими, які не передбачені українським законом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ДБР відзвітувало про допит колишнього очільника офісу президента Богдана