facebook

ЗМІ: Андрій Єрмак відмовився проходити поліграф у справі “вагнерівців” – джерело

Глава офісу президента України Андрій Єрмак збирався пройти перевірку на детекторі брехні у справі про зірвану спецоперацію із затримання бойовиків ПВК “Вагнера” в Білорусі, але поки що відмовився від цієї ідеї.

За його даними, глава ОПУ боїться, що під час перевірки йому будуть ставити й інші незручні питання: наприклад, про корупційний скандал за участю брата.

Пішли плітки, що глава ОП Андрій Єрмак поки відмовився від теми з проходженням поліграфа. Єрмак боїться, що йому можуть поставити інші питання по Донбаському кейсу і корупційній справі, в якій фігурував його брат, на які він не хотів би відповідати. Головна причина, Єрмак носить державну секретну інформацію, яку не можна розголошувати», – йдеться в повідомленні «Картелю».
Як зазначають автори каналу, піар-консультанти глави ОПУ сказали, що ефіру на ток-шоу Савіка Шустера «вистачить» для його виправдання перед громадськістю.

До цього телеграм-канал «Легітимний» з посиланням на своє джерело в офісі президента повідомляв, що Андрій Єрмак нібито збирається пройти перевірку на “детектор брехні”, щоб “зняти з себе всі питання по темі держзради у “справі вагнерівців””. За даними каналу, глава ОПУ обговорював цей варіант з президентом Зеленським.

Раніше в ефірі програми “Свобода слова” Савіка Шустера” Андрій Єрмак прокоментував звинувачення в тому, що з боку української влади стався злив інформації в РФ з приводу спецоперації із затримання»вагнерівців”. Він назвав це “детективною історією, придуманою від початку і до кінця”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як відомо, 33 бойовика ПВК «Вагнера» були затримані в Білорусі 29 липня. З проханням про їх видачу звернулася Україна, тому що члени цієї групи брали участь у бойових діях на Донбасі на боці терористів, але Лукашенко повернув бойовиків Росії.

У серпні з’явилася інформація, що» вагнеровцов ” нібито виманила В Білорусь СБУ в рамках спецоперації по їх затриманню і притягненню до відповідальності в Україні, але її зірвав Офіс президента.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ЗМІ: Андрій Єрмак відмовився проходити поліграф у справі “вагнерівців” – джерело