facebook

У Путіна відреагували на нову форму збірної України з Кримом

У Путіна відреагували на нову форму збірної України з Кримом

Прессекретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що питання з новою формою збірної України з футболу на Євро-2020 має вирішуватися в УЄФА. На лицьовій стороні екіпіровки нашої національної команди нанесена карта країни з Кримом.

Так він відповів на запитання видання ТАСС про можливі обмеження на її використання на території РФ. Підопічні Андрія Шевченка теоретично можуть зіграти поєдинок чвертьфіналу в Санкт-Петербурзі, якщо посядуть третє місце в групі C.

“Регулювання всіх аспектів здійснюється УЄФА”, – сказав Пєсков.

Біла форма збірної України

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Напис "Слава Україні!"

Напис "Героям слава!"

Роман Яремчук в новій формі

Нагадаємо, що суперниками України у квартеті C стануть Нідерланди (13 червня), Північна Македонія (17 червня) і Австрія (21 червня). В останньому матчі перед стартом Євро-2020 наша збірна зустрінеться з Кіпром 7 червня в Харкові.

Склад груп на Євро-2020

Раніше підопічні Шевченка вже встигли провести два контрольні поєдинки. Спочатку вони несподівано були близькі до поразки в матчі з Бахрейном, а потім здобули мінімальну перемогу над Північною Ірландією, помстившись за Євро-2016.

Як повідомляв OBOZREVATEL, депутат Державної Думи РФ Дмитро Свищов закликав УЄФА заборонити використання нової форми нашої національної команди на чемпіонаті Європи.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Путіна відреагували на нову форму збірної України з Кримом