facebook

Жіночі звички, які дратують чоловіків

Одне з видань опублікувало ряд жіночих якостей, які, за даними досліджень, ненавидять хлопці.

Вчені невтомно трудяться над тим, щоб допомагати нам, простим смертним, збагнути істину. Так, наприклад, нещодавно видання Psychological Science опублікував ряд жіночих якостей, які, за даними досліджень, ненавидять хлопці. Мова йде не про фізичні характеристики, а про поведінкові звички, які здаються нешкідливими, але завдають непоправної шкоди відносинам.

Отже, ось які якості відлякують від тебе хлопців:

Плітки

На відміну від дівчат, хлопці не дуже люблять «перемивати кістки» знайомим, а якщо ти робиш це постійно, то він думає, що в тебе проблеми з самооцінкою.

Самовпевненість

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шо? Впевненість у собі завжди вважали одну з найбільш звабливих якостей, чому тепер вона в мінусах? Спокійно: між впевненістю і постійним хвастощами, зарозумілістю – ціла прірва. Вчені з’ясували, що чоловікам не подобаються дівчата, які не помічають нікого навколо себе і вважають інших людей негідними їх уваги. У той же час доброта і чуйність, працюють подібно афродизіаку.

Критика в адресу колишнього

Спокуса розповісти новому обранцеві про недоліки колишнього дуже і дуже велика, але краще порахувати про себе до ста, перш ніж сказати щось погане в його адресу. Логіка зрозуміла: твій нинішній обранець відразу подумає, що у разі розлучення його чекає та ж доля, крім того, якщо твій колишній – «суцільна зрада і безпринципна тварина», то з тобою теж, напевно, щось не в порядку.

Нав’язливість

Ось тут важливо згадати про самодостатність, тобто про здатність насолоджуватися життям в самоті, без чоловіка. Якщо з першого побачення ти показуєш, що потребуєшся в ньому і починаєш сумувати через 5 хвилин після зустрічі, він швидко втратить до тебе інтерес. Емоційна залежність і нав’язливість не красить ні хлопців, ні дівчат, на відміну від внутрішньої свободи і наповненості.

Нестримні веселощі

Мова про надмірне захоплення вечірками, алкоголем і безладд. Така дівчина може здатися крутою і веселою зі сторони, однак ділити з нею дах над головою нормальний хлопець навряд чи захоче.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жіночі звички, які дратують чоловіків