facebook

Що можуть розповісти про чоловіка його подарунки: 5 підказок для жінок

Як глибокі почуття чоловіка до вас, наскільки щедрим він виявиться, можна дізнатися по «мові подарунків», які він підносить. Про що говорять його презенти?

Подарунки до свята, дрібні сюрпризи з приводу і без, які ви отримуєте від чоловіка, можуть багато чого розповісти про його ставлення до вас. Адже будь-який презент – це прояв характеру і почуттів, який відчуває дарувальник. Уважний чоловік, навіть якщо він не особливо багатий, завжди знайде спосіб зробити приємний сюрприз. За допомогою підказок, визначте, до якого типу належить ваш чоловік.

Ніжний і велелюбний. Такий чоловік не чекає, коли прийде 8 березня, і потрібно буде думати про відповідний подарунок для коханої. Квіти, приємні презенти він дарує часто і сам придумує привід для них. Наприклад, для нього не складно вранці балувати кохану чашкою ароматної кави з печивом.

Практичний. Йому не до сентиментів. Замість того, щоб витрачати час на фантазії і пошуки сюрпризів, він вважає за краще дарувати гроші – нехай кохана сама вибирає подарунок до душі.

Романтичний. Від його подарунків завжди захоплює дух – квиток на концерт улюбленої групи, політ на повітряній кулі, романтична вечеря на даху будинку, вік-енд в Парижі або кругосвітня подорож на лайнері – у нього в запасі багато ідей, щоб здивувати свою кохану.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дбайливий і уважний. Затишний плед, тепла піжама, набір косметики, красива кімнатна рослина або новий домашній вихованець – такий чоловік любить затишок, йому приносить задоволення оточувати увагою і турботою рідних.

Креативний. Він любить розвиватися сам і чекає того ж від близьких, від такого чоловіка можна очікувати абонемент на навчальні курси, книги популярних авторів, набір для творчості.

Великий оригінал. Він до всього підходить нестандартно, тому в подарунок може вибрати щось на зразок сертифіката про відкриття зірки на небі з ім’ям коханої, печиво з передбаченнями, костюм для poльових ігop вcпaльні.

Мислячий стандартно. Коли чоловік погано знає ваші смаки, боїться не догодити або помилитися, в такому випадку вибирає класичний варіант подарунків – букет і коробку цукерок, шампанське і парфуми, наприклад. Звичайно, це неоригінально, але завжди безпрограшно.

Якщо ви не в захваті від того, що підніс ваш коханий, прийміть презент з вдячністю і посмішкою. Критика і глузування можуть надовго відбити бажання у чоловіка що-небудь взагалі вам дарувати. Краще потім знайти відповідний час і натякнути, що саме може вас порадувати.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що можуть розповісти про чоловіка його подарунки: 5 підказок для жінок