facebook

Гігантські рахунки за комуналку ростуть з кожним місяцем, українці не знають, як жити: “4600 за двушку”

Українці виявили гігантські суми в платіжках

Українці скаржаться на величезні суми в рахунках за комунальні послуги. Своєю історією поділився чоловік у Facebook– групі “Ай лав Кременчук”.

Чоловік поскаржився, що за минулий місяць за комунальні послуги за місяць йому прийшло платежів на 4600 гривень. І це при тому, що він працює за зарплату в 6 тисяч і це ще до вирахування податків. У такій ситуації чоловік не розуміє, як жити.

“просто пі..дец, комуналка за січень 4600 за 2шку. При мінімалці 6000-податки. Як жити будемо?”,- сказано в повідомленні.

Українці в коментарях поділилися своїми думками і припустили, що в такій ситуації залишається або шукати додаткові джерела доходів, або їхати на заробітки за кордон. Хоча інші користувачі відзначили, що такі фрази звучать при кожному президентові і з 90-х нічого не змінюється.
“Закордон нам допоможе”, “підстрибуючи”, ” або шукати додаткові джерела доходів, або реально їхати за кордон на заробітки, паралельно здати квартиру в оренду.”, “При будь-якому президенті одне і те саме ниття) стабільність!”, “Хто куди, а відстоювати свої права ніхто не хоче. Думаєте за кордоном їх не потрібно відстоювати?? Ню, ню”, ” від обурень в соцмережах нічого не змінитися. Пів України вже виїхало. На верхівці одні й ті ж з 90х років”, – пишуть коментатори.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гігантські рахунки за комуналку ростуть з кожним місяцем, українці не знають, як жити: “4600 за двушку”