facebook

У центрі Києва на BMW викрали хлопця та влаштували тортури, у справі з’явився прорив

У центрі Києва двоє осіб на BMW викрали 21-річного хлопця і влаштували тортури за зауваження про порушення правил дорожнього руху.

Про інцидент повідомила пресслужба Київської міської прокуратури в Facebook у п’ятницю, 25 вересня. Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний і його спільник на BMW їхали однією з центральних вулиць Києва і виїхали на пішохідну зону. Потерпілий зробив їм зауваження, а зловмисники схопили його і силою заштовхали в авто. Потім, пригрозивши пістолетом, хлопця вивезли у “відлюдне місце”.

Там зловмисники почали наносити потерпілому численні тілесні ушкодження, здійснювали щодо нього принизливі дії, розірвали його верхній одяг. Тортури і приниження хлопця викрадачі знімали на мобільний телефон. Після цього, приставивши ніж до шиї потерпілого, змусили його прощатися з життям, зробивши водночас постріл холостим патроном біля його голови“, – розповіли в прокуратурі.

Одного зі зловмисників знайшли і завершили досудове розслідування за фактом викрадення людини з метою його тортур і погрозою вбивства (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129 КК України). Справу передали до Печерського районного суду.

Затриманим виявився 30-річний громадянин іншої держави, який проживав в Одеській області. Матеріали щодо його спільника виділені в інше кримінальне провадження, він перебуває в розшуку. Санкції інкримінованих статей передбачають до 10 років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві поліцейські катували чоловіка, щоб він зізнався у вбивстві. Одному з них повідомили про підозру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У центрі Києва на BMW викрали хлопця та влаштували тортури, у справі з’явився прорив