facebook

Чорновол побила відомого антикорупціонера: “З носа потекла струя”

Українська політична діячка Тетяна Чорновол розповіла, як побила Віталія Шабуніна за те, що він заважав їй “ламати схеми Антона Яценка”

Вона повідомила, що суд змінив їй запобіжний захід у справі про Майдан на особисті зобов’язання. Одне з них – заборона на спілкування з Антоном Яценком, який виступає свідком по епізоду про смерть співробітника офісу Партії регіонів. Чорновол, у свою чергу, вважає це помстою за звинувачення Яценка в корупції.

У своїй публікації Чорновол розповіла, як побила Віталія Шабуніна. При цьому сам Шабунін ніде не згадував про той факт, що йому дала по обличчю жінка, ще й звинувачуючи його у сприянні корупції.

Він як раз із задоволеною либою прямував з кабінету Семерака“, – розповіла політик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В цьому дописі Чорновол говорить про себе від третьої особи.

Шабунін їй (тетяні Чорновол, – ред.) не допомагав зруйнувати схему Яценка, він навпаки топив всі її ініціативи, хоча на її тодішнє наївне переконання, якщо назвався антикорупціонер, то мусиш допомагати в боротьбі зі корупційними схемами. А як ні, то це – зрада. Тому те, що вона готувала для Семерака, випадково дісталося Шабуніну. Вона ударила. Шабунін відлетів до стіни, тоненька цівка крові побігла у нього з носа. Що з ним було далі? Вона не знала, бо вже ввірвалася в кабінет Семерака“, – написала вона.

Також в цій публікації Чорновол пояснила, чому їй так важливо було з’ясувати всі “схемами Яценко”. За словами політика, саме про це вона думала в ніч, коли різко прокинулася з незрозумілої причини, а на ранок дізналася, що в боях під Іловайськом загинув її чоловік.

Бій, присвячений Миколі“, – резюмувала вона.

Вона розповіла, що вранці прочитала від чоловіка повідомлення про штурм Іловайська. У цьому ж смс він зізнався їй у коханні, на що вона відповіла взаємним “Я тебе люблю”, а через кілька хвилин вже прочитала новину про загибель чоловіка на Донбасі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чорновол побила відомого антикорупціонера: “З носа потекла струя”