facebook

Подруги зробили cелфі в літаку з різницею в 2 роки. Переглядаючи фото, вони оніміли від здивування!

Практично жодна людина в світі не уявляє себе без улюбленого смартфона. І це зрозуміло, адже там зберігаються важливі контакти, замітки, фотографії та багато чого іншого.


З удосконаленням мобільних пристроїв у звичайної людини відпала потреба тягнути на відпочинок фотоапарат. Адже можна з легкістю зробити фото на камеру телефону. А зараз ще більшу популярність отримали фотографії в стилі «Селфі». Багато людей фотографують самі себе в дзеркалі, у вітринах магазинів, використовуючи фронтальну камеру або монопод.
Це захоплення з “самозамилуванням” в кадрі іноді призводить до дуже цікавих результатів. Як, наприклад, у героїнь цієї статті.
Під час подорожі з Ньюкасла в Пальма-де-Майорка три подруги вирішили зробити в літаку спільне Селфі на пам’ять.

Через два роки подруги вирішили повторити їх незабутню поїздку дворічної давності. Летіли вони тим же рейсом і знову сфотографувалися на борту літака.
Через деякий час одна з дівчат на ім’я Шерон Хаак захотіла зануритися в атмосферу відпочинку і переглянула ці фотографії. Те, що вона побачила, змусило її засумніватися у власних очах!
На обох фото добре видно незнайомця, який сидить позаду подруг і посміхається в камеру.

«Минулого тижня я захотіла покопатися в своєму фотоархіві і подивитися фото з останніх відпусток. Переглядаючи знімки, я помітила дещо незвичайне на двох з них. Я придивилася уважніше і зрозуміла, що це один і той же чоловік на обох знімках. У мене прямо мурашки по шкірі! », – розповіла Шерон.
Не віриться? Подивіться самі! Ось селфі з нещодавньої подорожі дівчат.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А цей знімок був зроблений 2 роки тому.

Шерон настільки була шокована, що опублікувала фотографії на своїй сторінці в Фейсбуці і поцікавилася у друзів чи помітили вони одного і того ж хлопця на знімках. Всі відповіли одноголосно: це один і той же чоловік.
Може це якийсь знак, а може звичайний збіг обставин, і хлопець просто любить втручатися в чужі селфі. А ви як думаєте?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Подруги зробили cелфі в літаку з різницею в 2 роки. Переглядаючи фото, вони оніміли від здивування!