facebook

З 1 жовтня починає діяти пільговий тариф на електроенергію для будинків з електропостачанням

Енергоснабжающая організація YASNO нагадує, що пільговий тариф на електроенергію для жителів Донецької області, які користуються електрообігрівом, діє з 1 жовтня по 30 квітня.

У цей період нарахування для будинків з електрообігрівом здійснюються з розрахунку:

0,9 грн / кВт · год при споживанні до 3000 кВт · год електроенергії на місяць;

1,68 грн / кВт · год при споживанні понад 3000 кВт · год на місяць.

З 1 травня по 30 вересня власники квартир, обладнаних електроопалювальними установками, платять за електроенергію за базовим тарифом 0,9 грн / кВт · год при споживанні до 100 кВт · год і 1,68 грн / кВт · год при споживанні понад 100 кВт · год у місяць.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, тарифи на електроенергію для населення встановлюються і регулюються державою.

Клієнти енергопостачальника YASNO можуть оформити пільговий тариф, якщо в будинку встановлено, належним чином приєднані і оформлені електроопалювальними установки. При зміні типу опалення на електричне необхідно спочатку звернутися до оператора системи розподілу, до мереж якого підключений будинок, для внесення змін до договору на розподіл електроенергії. Після цього клієнти звертаються до YASNO для отримання пільгового тарифу на період опалювального сезону.

«Додатково зменшити витрати на електроенергію в опалювальний сезон можна завдяки енергоефективним рішенням: двозонному лічильнику, з яким споживана з 23:00 до 7:00 електроенергія коштує вдвічі дешевше,« розумним розеток »для програмування роботи електроприладів в економні години, енергозберігаючої кліматичної техніки і раціонального використання електроенергії в побуті », – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северин.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

З 1 жовтня починає діяти пільговий тариф на електроенергію для будинків з електропостачанням