facebook

Муждабаєв: окупанти перенаселили Крим і готові заради води на все, йде геноцид

За воду в Крим Кремль готовий дати будь-які гроші, але цю проблему окупанти створили самі. Вони влаштували перенаселення українського півострова, тим самим проводячи політику геноциду. Постачання води на півострів з України – синонім здачі територій.

– Кажуть, за воду в Крим Кремль готовий заплатити мільярди доларів. Думаєте, правда?

– Думаю, так. А в чому проблема? Мільярди в Путіна є. Я думаю, що дали б будь-яку суму. Наскільки я знаю, спочатку, коли канал перекрили, за те, щоб цієї дамби не було, вони вже давали 2 мільйони доларів. Відразу. Особисто одній людині, яка ухвалювала рішення.

І за зняття економічної блокади Криму вони б дали мільярди. Тому що блокада Криму – це найбільша економічна санкція щодо країни-агресора. Вона важко прорахована. Це мільярди й мільярди доларів витрат на все. І на воду.

Хоча проблему з водою вони самі собі влаштували, тому що в попередні роки вистачало. Просто вони перенаселили Крим, вони продовжують політику геноциду, заміни населення. Це один із чітко прописаних міжнародних критеріїв геноциду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

По місцевому окупаційному радіо вони рапортують аж про три мільйони жителів Криму. На момент окупації було трохи більше ніж два мільйони. Це таке навантаження на економіку й на конкретні райони! Вони ж не хочуть жити, наприклад, у степовому Криму. Але ще й військові бази, які в степовому Криму – Джанкой тощо.

Я думаю, зараз якийсь чиновник, може, і був би готовий взяти мільярди за воду в Крим, але це неможливо. Що він зробить?

– Чи дасть Україна воду в Крим? Якщо так, то коли?

– До того, як росіяни не підуть з Криму і Крим не повернеться до складу України де-факто, під повний контроль, звичайно, ні краплі води там не буде, ніякого каналу вони не запустять. Тому що це буде синонімом здачі території.

Я абсолютно впевнений, що цього не буде ні за якої української влади. Поки Україна існує як незалежна держава, це питання не може бути вирішене на користь окупанта. Тому що це називається постачання окупанта, постачання армії ворога.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Муждабаєв: окупанти перенаселили Крим і готові заради води на все, йде геноцид